دسته : تحقیق
فرمت فایل : word
حجم فایل : 27 KB
تعداد صفحات : 17
بازدیدها : 632
برچسبها : تحقیق اختلال یادگیری
مبلغ : 2000 تومان
خرید این فایلتحقیق دانلودی حاضر که مربوط به بررسی اختلال یادگیری ریاضی می باشد در 17 صفحه ی ورد و قابل ویرایش ، همراه با منابع تهیه گردیده و در زیر بخشهایی از متن آن قرار داده شده است
مقدمه
یک اختلال یادگیری، اختلالی عصب زیست شناختی است که از یک مشکل جدی در خواندن، حساب کردن و یا کلمه بندی نوشتن به وجود می آید که انتظار نمی رود به یک فرد عادی نسبت داده شود . یک اختلال یادگیری نه یک اختلال یادگیری است و نه به وسیله ی یک اختلال هیجانی ایجاد می شود . اگر د رست ارزیابی نشودتأثیر بالقوه ای روی عملکردناسازگارانه ی فردد اردو د ر حوزه های چند گانه ی زند گی ضعف ایجاد می نماید . وقتی فردی مظنون به اختلال یادگیری می شود ، یک ارزشیابی عصب روان شناختی توانایی ها ضروری است تا منبع مشکل را به علاوه در حوزه های توانایی عصب روان شناختی تعیین کند که می تواند به عنوان پایه ای برای فنون جبرانی و اختیارات د رمانی باشد .
لازم نیست برای ارزیابی توانایی یک کودک و روش حل مسئله اش یک متخصص ریاضی بود.مصاحبه ی ریاضی یک نفره بهترین شکل برای توجه به جزییات است. این کار جهت تشخیص اختلال یادگیری ریاضی در کودکان بهترین عمل می باشد، در این مقاله سعی می گردد به طور اجمالی در مورد این اختلال اطلاعات مفیدی را در اختیار خوانندگان عزیز قرار گیرد.
یک اختلال یادگیری به وسیله متخصصان بهد اشت روانی و پزشکی به عنوان یک اختلال عصب زیست شناختی و یا اختلال پردازش زبان تشخیص داده شده که به وسیله عملکرد مغز به وجود آمده است. یکی از پیامدهای ناکارآمدی مغز شیوه ای که افراد مبتلا به اختلال یادگیری اطلاعات را کسب کرده و پردازش می کنند که از عملکرد عادی و قابل انتظار برای کودک یا بزرگسالی که می تواند بدون مشکل جدی یاد بگیرد ، متفاوت است.
...
1 - ادراکی- حرکتی
ادراک، محرکات شنوایی، بینایی و لامسه را سازماندهی، دارای ساختار تعبیر و تفسیر می کند کودکانی که ناتوانی ادراکی دارند معمولاً برای تعبیر و تفسیر و پیدا کردن معنی محرکهای محیطشان دچار مشکل می شوند. اگرچه بعضی از کودکانیکه ناتوانیهای ادراکی دارند به خاطر کندی پیشرفت تحصیلی مراجعه داده می شوند. معلمین و متخصصین باید تلاش کنند عوامل دخیل شکست تحصیلی را کشف کنند. این علل می تواند شامل اختلالات توجه، افتراق بینایی، ناتوانیهای شنوایی، ادراکی و یا ناتوانیهای بینایی-ادراکی و یا حافظه بینایی باشد.
بسیاری از کودکان مشکلاتی دارند که به خاطر ترکیب دو یا چند مورد از این علل به وجود آمده است با ارزیابی این عوامل ممکن است معلم یک عامل اصلی دخیل را پیدا کند که مانع و محدود کننده توانایی کودک برای موفقیت تحصیلی است.
2- ناتوانیهای افتراق بینایی
ممکن است کودکانیکه ناتوانی افتراق بینایی دارند، دارای تیزبینی طبیعی باشند هنگامی که کودکان نمی توانند بین مشخصاتی نظیر شکل، اندازه، فاصله و سایر جزئیات مناسب افتراق قایل شوند احتمالاً در یادگیری و بازشناسی و استفاده از حروف چاپی، نمرات و اعداد و محاسبه کردن مشکل خواهند داشت.
3- ناتوانیهای بینایی- حرکتی
کودکانیکه برای ایجاد هماهنگی بین حرکاتشان و آنچه می بینند مشکل دارند برای تحول مهارتی که کپارت آنرا جور کردن ادراکی- حرکتی می خواند ناتوان خواهند بود. کودک برای ساخت یک سری کامل از جور کردنها بین موقعیت چشمها و دستهایش در تماس با اشیاء و یا دستکاری آنها مشکل خواهند داشت ممکن است اختلالاتی در سه نقطه کلیدی در تحول هماهنگی بینایی-حرکتی رخ دهد.
...
- سطح پیشرفت تحصیلی در حساب را تعیین کنید:
با استفاده از آزمون های پیشرفت تحصیلی و آزمونهای معلم ساخته می توان میزان پیشرفت دانش آموز را تخمین زد در حین اجرای آزمون به مشاهده دانش کودک درباره قوانین و حقایق بنیادین، عملکرد او در حل مسایل و اعمال ریاضی (چهار عمل اصلی) و رویکردهای او نسبت به حل مسئله بپردازید.
- ناهمخوانی های موجود بین توان بالقوه و پیشرفت تحصیلی را مشخص کنید:
با مقایسه سطح پیشرفت تحصیلی کودک با توان بالقوه تخمینی او برای یادگیری می توان مشخص نمود آیا کودک بالاتر از حد توان بالقوه اش پیشرفت کرده، هم سطح با آن و یا پایین تر از آن پیشرفت کرده است.
...
خرید و دانلود آنی فایل