دسته : -وب و برنامه نویسی
فرمت فایل : word
حجم فایل : 1371 KB
تعداد صفحات : 31
بازدیدها : 585
برچسبها : زبان برنامه نویس وب تحقیق
مبلغ : 1000 تومان
خرید این فایلاین پروژه به منظور بررسی و آنالیز زبان های برنامه نویسی تحت وب آماده گردیده است. در این تحقیق ابتدا به معرفی تفاوت زبان های مختلف برنامه نویسی پرداخته خواهد شد. سپس به مرور و معرفی زبان های برنامه نویسی تحت وب، همچون پایتون و asp و ruby و php و غیره پرداخته شده و مقایسه ای بین هر یک از آن ها انجام خواهد پذیرفت. در نهایت آنالیز و مقایسه ای کلی بین برنامه های تحت وب و غیر آن به عمل آورده خواهد شد.
ساختارهای زبانی دستور مداری در رایانه ها هستند که به وسیله ی آنها می توان یک الگوریتم را به وسیله ی ساختارهای دستوری متفاوت برای اجرای رایانه توصیف کرد و با این روش امکان نوشتن برنامه جهت تولید نرم افزارهای جدید بوجود می آید. معمولا هر زبان برنامه نویسی دارای یک محیط نرم افزاری برای وارد کردن متن برنامه، اجرا، همگردانی و رفع اشکال آن هستند. یک زبان برنامه نویسی یک زبان مصنوعی است که برای بیان محاسباتی که توسط یک ماشین (مخصوصا رایانه) قابل انجام است، طراحی شده است. زبان های برنامه نویسی برای ایجاد برنامه هایی به کار می روند که رفتار یک ماشین را مشخص می کنند، الگوریتم دقیق را بیان می کنند، و یا روشی برای ارتباط انسانند. بسیاری از زبان های برنامه نویسی تعدادی قالب از ویژگی های نوشته شده دستوری (syntax) و معناشناسی (semantics) دارند، چرا که رایانه ها دستورات دقیقا مشخص نیاز دارند. برخی توسط سند خصوصیات (specification document) تعیین شده اند. (برای مثال یک استاندارد ISO، در حالی که برخی دیگر دارای پیاده سازی غالبی می باشند (مانند Perl اولین زبان برنامه نویسی به قبل از اختراع رایانه باز می گردد، و برای هدایت رفتار ماشین هایی مانند دستگاه های نساجی اتوماتیک و نوازنده های پیانو به کار می رفت. هزاران زبان برنامه نویسی خلق شده اند، بیشتر در زمینه ی رایانه، زمینه ای که هر ساله بسیاری دیگر ایجاد می شوند.
- تابع :یک زبان برنامه نویسی، زبانی است که برای نوشتن برنامه های رایانه ای به کار می رود که رایانه ای را برای انجام محاسبات یا اجرای الگوریتم و یا احتمالاً کنترل دستگاه های خارجی مثل چاپگر، ربات و غیره درگیر می کنند.
- هدف: زبان های برنامه نویسی با زبان های طبیعی تفاوت دارند و آن اینکه زبان های طبیعی فقط برای فعل و انفعالات بین مردم به کار می روند، در حالیکه زبان های برنامه نویسی همچنین به انسانها اجازه می دهد که از طریق دستورات با ماشین ها ارتباط برقرار کنند. برخی زبان های برنامه نویسی بوسیله یک دستگاه استفاده می شوند تا دستگاه دیگری را کنترل کند. برای مثال برنامه های پست اسکریپت (post script) غالبا توسط برنامه دیگری برای کنترل یک چاپگر و یا نمایشگر ایجاد می شوند.
- ساختارها: زبان های برنامه نویسی ممکن است ساختارهایی برای تعریف و تغییر داده ساختارها یا کنترل جریان اجرا داشته باشند.
- توان بیانگر: نظریه محاسبات، زبان ها را بوسیله محاسباتی که توان بیان آنها را دارند طبقه بندی می کند. تمام زبان هایکامل تورینگمی توانند مجموعه یکسانی از الگوریتم ها را پیاده سازی کنند. ANSI/ISO SQL و Charity مثال هایی هستند از زبان هایی که کامل تورینگ نیستند، ولی غالبا زبان برنامه نویسی نامیده می شوند.
برخی مولفین اصطلاحزبان برنامه نویسیرا محدود به آنهایی می کنند که می توانند تمام الگوریتم های ممکن را پیاده سازی کنند، گاهی اوقات اصطلاحزبان رایانهبرای زبان های برنامه نویسی محدودتر به کار می رود. زبان های غیر محاسباتی، مانند زبان های مارک آپ (markup) HTML یا گرامرهای قراردادی مثل BNF، معمولاً زبان برنامه نویسی محسوب نمی شوند. یک زبان برنامه نویسی (که می تواند کامل تورینگ نباشد) ممکن است در این زبان های غیر محاسباتی (میزبان) تعبیه شوند.
درانتخاب زبان برنامه نویسی مورد نظر باید به موضوع برنامه هایی که قصد داریم آن هارا بنویسیم توجه کنیم. در کل زبان های برنامه نویسی به ۲ بخش زبان های برنامه نویسی تحت وب و زبان برنامه نویسی سیستمی (Application) تقسیم می شوند
از زبان های برنامه نویسی تحت وب برای ساخت و ایجاد کدها و نرم افزارهای تحت وب و اینترنت استفاده می شود و امروزه به دلیل استفاده زیاد کاربران کامپیوتر از اینترنت، طرفدارهای بسیاری پیدا کرده است. زبان های زیادی برای برنامه نویسی تحت وب وجود دارند که معروف ترین آنها PHP، ASP، ASP.NET و JAVA هستند که بیشترین کاربرد را در بین زبان های برنامه نویسی تحت وب دارند. در انتخاب زبان برنامه نویسی از این زبان ها بهتراست به شیوه و روش کار و برنامه نویسی دقت شود.
وب یک سیستم اطلاعاتی و ارتباطی بر پایه ابر متنها (hypertext) بر روی شبکه اینترنت می باشد که بر اساس مدل سرویس گیر و سرویس دهنده عمل می کند. سرویس گیر همان مرورگر وب می تواند به اطلاعات چند پروتکلی و اطلاعات ابر رسانه ای با استفاده از یک سیستم آدرس دهی مخصوص دسترسی پیدا کند. در اصطلاح ریاضی وب یک گراف جهت دار است که راس های آن را صفحات وب و یال های آن را پیوندهای مربوط به ابر متنها تشکیل می دهند...
فهرست مطالب تحقیق
مقدمه
مفهوم زبان برنامه نویسی
الف ) زبانهای برنامه نویسی سیستمی
ب ) زبانهای برنامه نویسی تحت وب
تعریف وب
برنامه تحت وب
زبان برنامه نویسی PHP، مزایا
معایب PHP
زبان برنامه نویسی ASP، مزایا
معایب ASP
مقایسه PHP و ASP
زبان برنامهنویسی Ruby، مزایا
معایب Ruby
مقایسه Ruby و PHP
مقایسه Ruby و ASP.NET
مقایسه تجربی روبی، جاوا اسکریپت و اسکالا
زبان برنامه نویسی Python، مزایا
معایب Python
مقایسه Python با PHP، ASP و Ruby
مقایسه Python، PHP، ASP و Ruby با C
نتیجه گیری
منابع
خرید و دانلود آنی فایل