دسته : -پژوهش ها
فرمت فایل : word
حجم فایل : 31 KB
تعداد صفحات : 11
بازدیدها : 549
برچسبها : دانلود پروپوزال
مبلغ : 5000 تومان
خرید این فایلپروپوزال ارشد بررسی رابطه سبک های دلبستگی، سلامت روان مادر و اختلال توجه – بیش فعالی در کودکان ADHD و سالم
عنوان پایان نامه به فارسی:
بررسی رابطه سبک های دلبستگی، سلامت روان مادر و اختلال توجه – بیش فعالی در کودکان ADHD و سالم
عنوان پایان نامه به انگلیسی:
The analysis relationship between attachment mental health, attention deficit ,hyperactive disorder on ADHD and health children.
کلمات کلیدی:
سبک های دلبستگی- سامت روانی-اختلال توجه- بیش فعالی- کودکان
پرسش اصلی پژوهش :
آیا بین سبک های دلبستگی، سلامت روان مادر و اختلال توجه – بیش فعالی در کودکان ADHD و سالم رابطه وجود دارد؟
بیان مسئله:
اختلال بیش فعالی و نقص توجه[1] شایع ترین اختلال رفتاری است كه كودكان را مبتلا می كند. راهنمای تشخیصی آماری اختلال روانی(DSM-IV) آن را به عنوان الگوی پایدار عدم توجه و تكانشگری شرح می دهد و در واقع نوعی اختلال مزمن شدید در تحول روانی است و برای تشخیص آن حد اقل 6 مورد از 9 معیار بی توجهی و یا بیش فعالی-تكانشگری بایستی در دو موقعیت جداگانه (مثلا خانه و مدرسه) مشاهده شوند ( 9 مشخصه ی رفتاری برای نوع بی توجهی و 9 مشخصه ی رفتاری نوع بیش فعالی-تكانشگری فهرست شده است). این علایم بایستی 6 ماه به طول انجامد و با سطح تحولی كودك تطابق نداشته و پس از 7 سالگی ظاهر شده باشند (1). نسبت ابتلای پسر به دختر در این اختلال 3 به 1 و حداكثر 5 به 1 است. این اختلال در بین پسرهای اول خانواده بیشتر دیده می شود. گزارش ها در مورد میزان شیوع اختلال نارسایی توجه و بیش فعالی در ایالات متحده ی آمریكا از 2 تا 20 درصد در كودكان دبستانی متغیر است و به طور محتاطانه این میزان را حدود 3 تا 5 درصد كودكان دبستانی قبل از سن بلوغ می دانند. میزان شیوع این اختلال در انگلستان در مقایسه با ایالات متحده كمتر یعنی كمتر از 1 درصد است (9).
در كودكی در پسران بیشتر است اما ADHD هر چند تشخیص میزان تشخیص در بزرگسالی در زنان و مردان مساوی است. الگوهای متفاوت برای تشخیص دركودكی بر اساس صحبت های دیگران است اما در بزرگسالی بر اساس صحبت های خود فرد صورت می گیرد و شواهدی مبنی بر این كه این اختلال در مردان ADHD یشتر از زنان است موجود نیست(12) كودكان مبتلا به اغلب با عنوان تحریك پذیر، مداخله جو، پر جنب و جوش، نامرتب، پرخاشگر، پرتنش وهیجانی مشخص می شوند و به احتمال بیشتری به مشكلات عاطفی اجتماعی و رفتاری دچار می شوند(6)كودكان مبتلا به این اختلال هم چنین با كمبود اعتماد به نفس، اضطراب، افسردگی و مسایل مربوط به
ارتباط با همسالان مواجه هستند(3).
[1] Attention Deficit Hyperactivity Disorder
خرید و دانلود آنی فایل