پایان نامه ویژگی های روانشناختی و شخصیتی موثر در کارآفرینی

پایان نامه ویژگی های روانشناختی و شخصیتی موثر در کارآفرینی پایان نامه ویژگی های روانشناختی و شخصیتی موثر در کارآفرینی

دسته : روانشناسی و علوم تربیتی

فرمت فایل : word

حجم فایل : 352 KB

تعداد صفحات : 300

بازدیدها : 326

برچسبها : ویژگی های روانشناختی ویژگی های شخصیتی کارآفرینی

مبلغ : 20000 تومان

خرید این فایل

دانلود پروژه تحقیقاتی و پایان نامه بررسی شناخت ویژگی های روان شناختی و شخصیتی مؤثر در امر کارآفرینی

معرفی پروژه تحقیقاتی و پایان نامه بررسی شناخت ویژگی های روان شناختی و شخصیتی مؤثر در امر کارآفرینی

هدف از این تحقیق در واقع شناسایی ویژگیهای روان شناختی و شخصیتی موثر در فرایند کارآفرینی می باشد. و برای دستیابی به این امر علاوه بر گروه کارآفرینان گروهی از افراد عادی نیز مورد ارزیابی قرار گرفته اند.

مقدمه

شناسایی و پرورش صفات کارآفرینی، کمک بسیار بزرگی برای هر کاری که انتخاب کنید، می باشد، چه این کار، کارآفرینی باشد چه هر شغل دیگری. زمانی تصور می شد که کارآفرینان به جای ساخته شدن، متولد می شوند. صفات آنها به قدری نادر و خاص بود که در هر جایی یافت نمی شد. امروزه، شواهد کافی موجود است که نشان دهد صفات کارآفرینی می تواند در نتیجه آموزش دوران کودکی، استقلال، به خود متکی بودن و در معرضِ ارزشهای فرهنگی مرتبط با کار و صنعت قرار گرفتن، پرورانده شود.

کار آفرینی چیست؟

کارآفرینی عبارتست از؛ فرایند کشف و برنامه ریزی عنصر وجودی (خود واقعی) خویشتن در عرصه فعالیت حرفه ای، جهت دستیابی به خود شکوفایی.

کارآفرینی عبارتست از فرآیند ایجاد ارزش از راه تشکیل مجموعه منحصر به فردی از منابع به منظور بهره گیری از فرصتها.

جفری تیمونز؛ کارآفرینی را ایجاد کننده یک چیز ارزشمند از هیچ می داند و کارآفرین کسی است که دارای قدرت درک بالا است و توان پیدا کردن خلاء ها و فرصتها را دارد، و می تواند در جامعه از طریق پرورش ایده و تبدیل فکر خود به یک محصول جدید اقدام به ارزش آفرینی از هیچ نماید. این ارزش می تواند یک ارزش اقتصادی، سیاسی و یا اجتماعی و حتی فرهنگی باشد.

کارآفرینی یعنی: تشکیل تیمی از افراد با مهارتها و استعدادهای مکمل و مشاهده فرصت ها در شرایطی که دیگران تنها هرج و مرج، تناقض، تضاد و ابهام را متوجه می شوند و همچنین مستلزم یافتن دستیابی و کنترل منابع برای دنبال نمودن فرصت می باشد.

رویکرد ویژگی های شخصیتی به کارآفرینی

با خارج شدن کارآفرینی از نظریه های اقتصادی، همراه با پررنگ شدن نقش کارآفرینان در توسعه اقتصادی، روانشناسان با هدف ارائه نظریه هایی مبتنی بر ویژگیهای شخصیتی و همچنین با تفاوت قائل شدن بین کارآفرینان با مدیران و غیر کارآفرینان، به بررسی ویژگیهای روانشناختی کارآفرینان پرداختند.

همانطور که از نگرش پیشگامان این رویکرد پیداست، دورنمایه اصلی در این رویکرد بر اساس تفاوت قائل شدن بین کارآفرین با غیر کارآفرین بوده است و با فرض اینکه کارآفرینان دارای ویژگیهایی هستند که زیربنای رفتار و موفقیت آنان را شکل می دهد.

سرفصل مطالب پایان نامه

فصل اوّل مقدمه تحقیق

فصل دوم / بخش نخست/ کارآفرینی

فصل دوم / بخش دوم/ خودپنداره

فصل دوم / بخش سوم/ باورهای-خودکارآمدی

فصل دوم / بخش چهارم/منبع کنترل

فصل دوم / بخش پنجم/ خلاقیت خلاقیت

فصل دوم/ بخش ششم/ هوش هیجانی

فصل دوم / بخش هفتم/ مروری بر پژوهشها

فصل سوم روش اجرای تحقیق

فصل چهارم تحلیل داده های تحقیق

فصل پنجم بحث و نتیجه گیری (درباره نتایج تحقیق)

منابع

پرسشنامه خلاقیت عابدی

پرسشنامه خودکارآمدی عمومی شرر

پرسشنامه خودپنداره راجرز

هدف تحقیق

این پژوهش در پی شناخت ویژگی های روان شناختی و شخصیتی مؤثر در امر کارآفرینی می باشد. برای دست یابی به این هدف محقق پنج ویژگی شخصیتی و روانشناختی را مشخص نمود و به امر ارزیابی آن در افراد کارآفرین و مقایسه آن با افراد عادی پرداخته است.

اهمیت موضوع تحقیق

مطالعه کارآفرینی نوین با خصوصیاتی منطقی ویژگیهای روان شناختی کارآفرینان آغاز شد. با گذشت سال ها تعداد بیشتری از ویژگی های شخصیت شناسی کنار گذاشته اند، رد شده اند، یا حداقل به طور نامؤثر مورد سنجش قرار گرفته اند. نتیجه این بود که تقریبا به هر چیزی پرداخته شد. مگر فرد. شرایط اقتصادی مهم هستند، بازاریابی مهم است؛ امور مالی حائز اهمیت است؛ حتی کمک به نهادهای عمومی نیز اهمیت دارد. ولی هیچ یک از آنها به تنهایی باعث ایجاد کارهای جدید نمی شوند. از همین رو به شخصی نیاز داریم که در ذهن او، کلیه حالات ممکن گرد هم آورده شوند، باور داشته باشد. برای این موارد به یک دیدگاه روانشناختی حقیقی از کارآفرینی نوین نیاز است. ...

خرید و دانلود آنی فایل

به اشتراک بگذارید

Alternate Text

آیا سوال یا مشکلی دارید؟

از طریق این فرم با ما در تماس باشید