دسته : سمینار برق
فرمت فایل : pdf
حجم فایل : 3921 KB
تعداد صفحات : 210
بازدیدها : 325
برچسبها : تقویت کننده کم نویز دانلود سمینار پروژه برق
مبلغ : 10000 تومان
خرید این فایلمعرفی پروژه تحقیقاتی و سمینار رشته برق و الکترونیک با عنوان تقویت کننده کم نویز
چکیده ای از بخشهای تحقیق دانلودی
چکیده:
ما در این سمینار به بررسی تقویت کننده های کم نویز CMOS می پردازیم. در فصل یک به مطالعه مفاهیم اساسی در طراحی RF می پردازیم و مشخصاتی و تعاریفی که در ادامه کار به آن ها نیاز داریم را بررسی می کنیم. در تقویت کننده های کم نویز یکی از مهم ترین مسائلی که با آن رو به رو هستیم تطبیق امپدانس ورودی است. در فصل 2 روش های مختلف این تطبیق را مطالعه می کنیم. در فصل 3 پارامترهای مورد نیاز برای تقویت کننده کم نویز را مورد بررسی قرار می دهیم و به بررسی تقویت کننده های کم نویز می پردازیم. لزوم وجود این بلوک در گیرنده ها را بررسی خواهیم کرد و پارامترهای مهم و تعیین کننده در تقویت کننده کم نویز مانند پایداری، تطبیق امپدانس در ورودی و خروجی را مطالعه می کنیم. در فصل 4 به بررسی ساختارهای مختلف و راه های بهبود پارامترهای تقویت کننده کم نویز که تا به حال در مقالات و کتاب های دیگر انجام شده است، می پردازیم. هر کدام از ایده های زیر می تواند به بهتر شدن جواب های تقویت کننده کم نویز کمک کنند و می توان روی هر کدام از آن ها در آینده کار کرد.
مقدمه:
اگر چه تا دو دهه پیش ماسفت ها ادوات کند و نویزی بودند ولی کاهش ابعاد آنها، قابلیت آنها را بطور قابل ملاحظه ای افزایش داد برخلاف ترانزیستورهای دو قطبی که عمدتا مقاومت بیس آن ها عدد نویز را زیاد می کند. در ماسفت ها فقط یک منبع مهم نویز وجود دارد و آن نویز کانال است. به همین دلیل در تکنولوژی های ریز میکرون، با ترکیب معقولی از ادوات و جریان ها بایاس می توان نویز کم و قابل قبولی داشت که این مسئله در تقویت کننده های کم نویز بسیار اهمیت دارد. مزیت دیگر MOS به دو قطبی این است که در جریان های بایاس و ابعادی که به طور معمول در استفاده می شود، خطی تر است.
ما در این فصل به بررسی تقویت کننده های کم نویز یا Amplifier Noise-Low می پردازیم لزوم وجود این بلوک در گیرنده ها را بررسی خواهیم کرد و پارامترهای مهم و تعیین کننده در تقویت کننده کم نویز مانند پایداری، تطبیق امپدانس در ورودی و خروجی را مطالعه می کنیم.
بلوک تقویت کننده کم نویز مهمترین بلوک موجود در گیرنده ها می باشد زیرا از یک طرف سیگنال ورودی که بسیار کوچک است را از آنتن دریافت می کند و آن را تقویت می کند از طرف دیگر نویز این طبقه طبق معادله فریس مستقیم به نویز کل سیستم اضافه می شود ، ولی نویز طبقات بعدی بر بهره تقسیم می شود. بنابراین در تقویت کننده کم نویز نیاز به بهره بالا و عدد نویز کم داریم. ...
در این فصل ما به مطالعه ساختارها و روشهای بهبود پارامترهای مختلف تقویت کننده کم نویز می پردازیم. نکته بسیار مهم در تقویت کننده های کم نویز اینست که داشتن نویز کم روی انتخاب توپولوژی و مقادیر پارامترها تاثیر می گذارد. این مسئله اغلب به این معنی است که فقط یک ترانزیستور که معمولا همان ترانزیستور ورودی است، در ایجاد عدد نویز موثر است. بنابراین ترکیبهایی چون امیتر فالوور یا سورس فالوور و فیدبک مقاومتی در این جا کاربرد چندانی ندارد.
با از بین بردن اثر خازن گیت-درین می توان اثر فیدبک را خنثی کرد. در این صورت مدار پایداری خوبی پیدا می کند. دو روش کلی برای خنثی کردن این اثر وجود دارد. این دو روش را در زیر مطالعه می کنیم.
در این روش از یک سلف بین گیت و درین ترانزیستور استفاده می کنیم ...
فهرست سرفصل مطالب
فصل اول : مفاهیم اساسی طراحی RF
فصل دوم : مدارات تطبیق امپدانس
فصل سوم : تقویت کننده های کم نویز
فصل چهارم : بهینه سازی پارامترهای تقویت کننده های کم نویز
منابع
چکیده انگلیسی
دارای جداول و شکلهای کامل
خرید و دانلود آنی فایل