طرح توجیهی تولید چشم الکترونیکی

طرح توجیهی تولید چشم الکترونیکی طرح توجیهی تولید چشم الکترونیکی

دسته : طرح های توجیهی و کارآفرینی

فرمت فایل : word

حجم فایل : 423 KB

تعداد صفحات : 23

بازدیدها : 609

برچسبها : طرح توجیهی چشم الکترونیکی

مبلغ : 2000 تومان

خرید این فایل

دانلود طرح توجیهی و پروژه کارآفرینی تولید چشم الکترونیکی

طرح توجیهی تولید چشم الکترونیکی

1-بخش معرفی:

صنعت چشم الکترونیکی معرفی و مزایای سرمایه گذاری در آن به اجمال مشخص خواهد شد.

(OPTO-ELECTRONICS) نوری الکترونیک و (Electronic Eye) الکترونیک چشم.

چشم الکترونیک با کد آیسیک 32101230) 3210) و کد تعرفه 9101200 دستگاهی است دقیق، ظریف و حساس برای کنترل حرکت و جابجایی اشیا یا افراد توسط نور. کافیست نور به مقدار لازم به سلول حساس دستگاه بتابد. به محض آن که فرد یا شیئی از مقابل دستگاه عبور کند یا جابجا شود، بطوریکه تابش نور به سلول حساس کاهش یابد و یا متوقف شود ، دستگاه فوراً واکنش نشان میدهد.

توصیف فوق در واقع تعریف اولیه از ابزاری است که با وجود سادگی ساختار از تکنولوژی پیشرفته الکترونیک نوری استفاده میکند.

سال 1887 میلادی هانریش هرتز دانشمند آلمانی در حین انجام آزمایش متوجه شد که تاباندن نور با طول موجهای کوتاه مانند امواج فرابنفش به کلاهک فلزی الکتروسکوپ با بار منفی باعث تخلیه الکتروسکوپ میشود وی با انجام آزمایشهای بعدی نشان داد که تخلیه الکتروسکوپ بخاطر جدا شدن الکترون از سطح کلاهک فلزی آن است . این اولین قدم برای شناخت پدیدهای شد که دهها سال بعد به عنوان الکترونیک نوری مورد استفاده بشر قرار گرفت.

بررسیها و مطالعات انجام شده در جهان و ایران نشان میدهد که چشم الکترونیک نیز مانند سایر کالاهای جدید وابسته به الکترونیک نوری به دلیل تنوع محصول ، نوآوری و کاربرد فراوان، در دنیای امروز بازار نسبته خوبی داشته و در سالهای آینده نیز از وضعیت مناسبی برخوردار خواهد شد.

مهمترین کشورهای فعال در الکترونیک نوری کشورهای بسیار پیشرفته مانند آمریکا ، اروپا و ژاپن میباشند. این خود نشاندهنده اهمیت این صنعت در آینده جهان است که ایجاب می کند.

کشورهایی نظیر ایران در این تکنولوژی فعال باشند. البته پرداختن به الکترونیک نوری، وسیعتر از چشم الکترونیک است اما تولید سلولهای نوری و چشم الکترونیک ، با کاربردهای نوین آن، از اهمیت لازم برخوردار است.

اجزاء تشکیل دهنده چشم الکترونیکی

همانطور که گفته شد چشم الکترونیکی، دستگاهی است حساس به نور بطوریکه اگر تابش نور به سلول حساس فوتوالکتریک آن کاهش یابد و یا متوقف شود، دستگاه فوراً واکنش نشان میدهد. این دستگاه معمولا با ولتاژ 6 یا 12 ولت کار میکند و مصرف آن در حالت بیکاری نزدیک به صفر است. بنابراین حتی اگر باتری خشک به آن وصل شود، مدتها دوام می آورد.

ضمناً یک پتانسیومتر تنظیم حساسیت روی فیبر تعبیه شده است که به کمک آن می توانید دستگاه را برای استفاده در شرایط نوری مختلف به دقت تنظیم نمایید . دستگاه چشم الکترونیک کاربردهای گوناگونی دارد که از جمله میتوان به کاربرد آن به عنوان دزدگیر در موسسات و منازل و اتومبیلها اشاره کرد و برای کنترل مسیرها جهت آگاهی از ورود و خروج افراد نیز به کار می رود.

خرید و دانلود آنی فایل

به اشتراک بگذارید

Alternate Text

آیا سوال یا مشکلی دارید؟

از طریق این فرم با ما در تماس باشید